Hoe kunt u meedoen?

Wilt u een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 10 en 11 maart 2017 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. U maakt dan kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook!

De afgelopen editie waren zo’n 350.000 Nederlanders actief bij ruim 9.200 klussen en activiteiten. Wij verwachten dit jaar nog meer klussen die geklaard moeten worden. Uw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!

Meedoen als groep
Vele handen maken licht werk. Dus waarom doet u niet mee als groep? Verzamel uw familie, collega’s, leden van uw (sport)club of klasgenoten en zoek een leuke klus uit. Een mooie manier om samen wat goeds te doen.

Uw naam en/of logo plaatsen
Als u met een groep gaat kunt u bij het aanmelden de naam van uw groep of het logo plaatsen. Zo kunt u op een gemakkelijke manier nog even 'reclame' maken voor uw bedrijf, sportvereniging, school of serviceclub.

Kan ik me ook weer afmelden bij een klus?
Ja dat kan. Na uw aanmelding heeft u een mail ontvangen met daarin de gegevens van de organisatie en de klus. Mocht u door omstandigheden toch niet mee kunnen doen bij de klus, meldt u dit dan direct bij de klus waarvoor u zich had aangemeld. Zo weten zij ook dat zij op minder mensen kunnen rekenen en op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers.

Uitgebreide informatie

  • Meedoen als bedrijf klik dan hier
  • Meedoen als school klik dan hier
  • Meedoen als gemeente klik dan hier