GAMMA partner van NLdoet

Interview met Alex Phaff, manager communicatie GAMMA

Alex Phaff

Waarom opnieuw partner van NLdoet?
NLdoet is goed voor Nederland, want het zet je niet alleen aan het denken, maar voegt ook de daad bij het woord. Het resultaat is een weekend waarin heel veel mensen zich daadwerkelijk inzetten voor ‘de medemens’ en op projectbasis vorm geven aan het verbeteren van de wereld waarin zij leven. Feitelijk geeft NLdoet op een laagdrempelige manier inhoud aan het begrip ´verbeter de wereld en begin bij jezelf´. Dat pragmatisme past bij GAMMA en wij vinden het leuk om NLdoet en al die individuele klussers daarbij een handje te helpen. Via de GAMMA-folders en via onze winkels en medewerkers helpen we aandacht te vragen voor NLdoet en bovendien bieden we de deelnemende organisaties een aantrekkelijke korting op de benodigde klusmaterialen. Als dank krjigen de vrijwilligers die mee geholpen hebben ook een kortingsbon.

Wat betekent het voor GAMMA om je aan een dergelijke actie te verbinden?
Wij ervaren het als bijzonder en als eervol dat wij met het Oranje Fonds mogen samenwerken en daarmee een bijdrage kunnen leveren aan de sociale cohesie in Nederland.

Heb je zelf plannen om deel te nemen?
Dat is wel de bedoeling! Ik weet weliswaar geen klus in mijn directe omgeving, maar ga mij via de NLdoet site wel aanmelden als vrijwilliger!

Klustip:
Klussen geeft voldoening. Zeker als je met minimale middelen een maximaal resultaat behaalt: fris geverfde muren in het clubhuis, een leuk behangetje in de ontmoetingsruimte, nieuwe verlichting in de kleedkamer, een nieuwe vloer in de recreatiezaal… ze doen wonderen voor je humeur. Niet alleen als je van het resultaat kan profiteren, maar ook als je het maakt of doet geeft dat plezier en maakt het je trots. Meld je aan en steek je handen uit de mouwen, daar wordt je wereld mooier van!