Schoonmaakactie Piushaven en omstreken Tilburg

Stichting Thuishaven Tilburg zet de traditie, het organiseren van een natuurschoonmaakactiviteit in de Piushaven op de zaterdag van NLDOET, ook dit jaar weer voort. De laatste acht jaar was het telkens een groot succes, ondanks corona., Zo'n 80-100 mensen uit wijk én stad verzamelen een flinke berg zwerfafval! Vrijwilligers van de Stichting Thuishaven Tilburg nemen ook dit jaar de coördinatie op zich. Natuurwerkgroep Moerenburg heeft grijpers en zakhouders aan ons uitgeleend.

Op zaterdag 12 maart willen we de kades en oevers van de Piushaven ontdoen van zwerfvuil. Extra aandacht schenken we dit jaar aan het opfrissen van het meubilair langs de Piushaven! We maken schoon tot ca. 12 uur. De klus vindt plaats over een vrij groot gebied namelijk alle kaden en oevers van de Piushaven en haar toeloop, verder rechtsaf de oever van het Wilhelminakanaal tot aan de roeibaan en linksaf de oever van het kanaal langs Armhoef tot de brug aan de Bosscheweg.
We hebben deze klus ook aangemeld bij NL-Doet.
Iedereen uit wijk en stad die van de Piushaven houdt en/of lekker samen met een groep mensen buiten bezig wil zijn, kan meehelpen! Alle leeftijden zijn welkom. Kinderen kunnen ook meedoen, maar dan wel samen met én onder begeleiding (en verantwoordelijkheid) van een ouder of verzorger.

Deze activiteit is vol, bekijk de alternatieven
Havendijk 10
5017 AM Tilburg
Route
Zaterdag 12 maart
09:00 - 13:00
0 van 70 beschikbaar

Resultaat

Een fis en fruitige Piushaven, klaar voor het seizoen 2022

Bijzonderheden

Wanneer u zich aanmeldt krijgt u nog een mail over definitieve locatie in verband met de dan geldende corona maatregelen.

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen vrijwilligers die samen komen helpen.

  • CleAn Team Jeruzalem
  • D66 Tilburg
  • Geofoxx
  • Galjoenpleintje

Contact

Stichting Thuishaven Tilburg
de heer
 
H.P.M.
 
Sibbing