Samen tuinieren in Lunetten

Wij als Present Utrecht slaan een brug tussen mensen die iets willen doen voor een ander en mensen die hulp goed kunnen gebruiken. Wij willen graag bijdragen aan het opknappen van een aantal tuinen in Lunetten, voor mensen die dat zelf niet kunnen door weinig sociaal netwerk, weinig financiële middelen en vaak ook (psychische) gezondheidsproblemen

We zullen gezellig met alle vrijwilligers starten op stadsboerderij de Koppelsteede. Van daaruit gaat ieder met het eigen groepje onder begeleiding van iemand van Present naar de tuin waar je bent ingedeeld. Voor een lunch wordt gezorgd! De eindtijd is flexibel, wellicht ben je eerder klaar en dan kun je lekker thuis met een voldaan gevoel op de bank ploffen.

Deze activiteit is vol, bekijk de alternatieven
Koppeldijk 115
3524 SK Utrecht
Route
Zaterdag 12 maart
10:00 - 15:30
0 van 21 beschikbaar

Resultaat

Een opgeknapte en groene tuin! Door onkruid te wieden, snoeien, eventueel ontstenen en wat beplanten van de tuin. Dit geeft weer rust bij de hulpontvanger en zo kan hij/zij weer genieten van de tuin. Het is niet alleen een praktische klus maar we vinden het sociale stuk ook erg belangrijk! Door contact met de bewoner, heeft hij of zij ook een gezellige dag!

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen vrijwilligers die samen komen helpen.

  • Mattheuskerk Utrecht