Met de Buurtmoestuin de Zomer in!

Onze Buurtmoestuin heeft inmiddels haar eerste lustrum achter de rug en begint een bekend begrip te worden in de buurt. In het voorjaar en de (na)zomer is het er heerlijk toeven voor onze bewoners en hun naasten.
De groep vrijwilligers is gegroeid, de groep is op elkaar ingespeeld en het schema van zaaien/planten en oogsten werkt als een tierelier.
Elk jaar moet er aan het begin van het seizoen echter wél weer even flink de schouders onder de werkzaamheden gestoken worden. En NL Doet is dan ook een prachtig moment in de tijd. Precies in de lente!
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om tijdens NL Doet de handen uit de mouwen te steken in onze Buurtmoestuin. Om in de zomer van de eerste oogst te kunnen genieten is er in het voorjaar veel te doen zoals compost in de bakken spitten, het onkruidvrij maken van de kruidenbakken en snoeien van bomen.
Daarnaast is onze schuur en tuintafel toe aan een nieuwe lik verf. Kortom genoeg te doen waar we wat extra handen goed kunnen gebruiken!

Deze activiteit is vol, bekijk de alternatieven
Veldbloemenlaan 25
8081 DL Elburg
Route
Vrijdag 11 maart
10:30 - 14:30
0 van 8 beschikbaar

Resultaat

Ons gewenste resultaat is, dat er weer gezaaid en gepoot kan worden in de Buurtmoestuin zodat bewoners van ons verpleeghuis en omwonenden ook dit jaar weer kunnen genieten van een tuin die er goed bij staat.
Het maakt ons blij dat bewoners en omwonenden te zien genieten van de tuin met alles wat er groeit en bloeit!
Dat het voor een ieder een aantrekkelijke plek om te vertoeven blijft!

Bijzonderheden

De Buurtmoestuin ligt aan het voetpad, links van De Voord aan de Veldbloemenlaan 25, Elburg

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen vrijwilligers die samen komen helpen.

  • SGP Elburg

Contact

mevrouw
 
M.J.E.F.
 
van Rooij-Vermeegen