Maak vogelhuisjes en bijenhotels met de Guerrilla Gardeners

Lekker de handen uit de mouwen en vogelhuisjes en bijenhotels maken.
Wees welkom om met Stichting Guerrilla Gardeners mee te werken aan het vergroten van de biodiversteit. We gaan op zaterdag 12 maart een middag lang creatief zagen en timmeren om vogelhuisjes en bijenhotels te maken. De bijenhotels ga je ook nog vullen met bijvriendelijk materiaal.

De gemaakte huisjes bevestigen we aan de gevel van het nieuwe kantoor van Stichting Guerrilla Gardeners, bij het Hof van Cartesius. Een muur vol met vogelhuisjes en bijenhotels, dat wordt een drukke boel!

De plek waar je bezig bent is ook nog eens super inspirerend. Het Hof van Cartesius is een circulair gebouwde werkplek voor duurzame en creatieve ondernemers.

Deze activiteit is vol, bekijk de alternatieven
Vlampijpstraat 84
3534 AR Utrecht
Route
Zaterdag 12 maart
13:00 - 15:00
0 van 15 beschikbaar

Resultaat

Wie maken we blij?
Ten eerste maken we vogels en bijen blij. Wij zorgen dat er ook genoeg bloemen en planten komen als voedsel voor de bijen en vogels die in hun nieuwe huizen wonen.
Jij zult vertrekken met een nieuwe dosis inspiratie. Ook leuk: terwijl je bezig bent leer je ook over wilde bijen in Nederland.
De nieuwe gevel zal nog jaren te zien zijn, dus je zult nog iedere keer wanneer ja langskomt vol trots het resultaat is van je inzet zien!

Bijzonderheden

Wees welkom in het nieuwe kantoor van de Guerrilla Gardeners!