Bos aanplanten Bloemendaler polder vr

In het kader van de meerbomen.nu.nu actie planten we dit jaar een bos van 5 -7ha aan in de bloemendaler polder waar een nieuwe wijk van Weesp gaat komen van 100 ha met 200 ha natuur waarvan 30 ha bos. We planten als vanaf november en er moeten 50.000 boompjes komen, vooral wilgen , elzen , berken, e.d.

Deze activiteit is vol, bekijk de alternatieven
Pampusweg 1
1398 PR Muiden
Route
Vrijdag 11 maart
09:00 - 16:00
0 van 30 beschikbaar

Resultaat

De polder bestaat uit vochtige veen. Veel wilgen kunnen zo de grond in gedrukt worden,. Er liggen duizenden boompjes klaar om te planten: groot en klein voor elk wat wils. Ons bos in de polder heeft geen adres. Het dicht bijzijnde adres is het Benzine statioin van de Maxis , Vabn daaraf is het ex echter nog ruim1,5 km. Neem tussen de Maxis en de A1 een doodlopende weg langs woonboten , die overgaat in een fietspad ( doorrijden). Zo kom je bij het Amsterdam dam Rijnkanaal waar je onder de A1 door kunt , naar het Breedlandpad aan de andere zijde. Volg dat tot de Meerbomenvlag ( nog 500 m)

Bijzonderheden

Rubber laarzen zijn absoluut nodig in dit natte veen . Voor gereedschap en koffie en thee en wat lekkers wordt gezorgd. Zelf graag lunch mee nemen