Wat wordt jullie NLdoet activiteit op 10 & 11 maart?

Er zijn al 6434 activiteiten aangemeld

Staat jouw activiteit er al tussen?

Meld nu jullie NLdoet activiteit aan!

Veelgestelde vragen

Wat is NLdoet?

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo te ervaren wat ertoe doen als vrijwilliger met je doet!  

NLdoet vindt in 2023 plaats op 10 en 11 maart.

 

Wanneer is NLdoet?

In 2023 is NLdoet op 10 en 11 maart. Vanaf 1 november 2022 kunnen organisaties hun activiteit aanmelden op de site. Op www.nldoet.nl kan iedereen zich aanmelden voor een leuke vrijwilligersactiviteit in zijn of haar omgeving. 

In 2024 vindt NLdoet plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart.

Hoe kan ik meedoen aan NLdoet?

Wil je als vrijwilliger voor een dag(deel) ergens het verschil maken, dan kun je via de button 'activiteit zoeken' op de homepage een activiteit bij jou in de buurt vinden. Je kunt zoeken op postcode, plaats, gemeente of organisatienaam. Zo krijg je een compleet overzicht van alle activiteiten bij jou in de buurt. Vervolgens meld je je bij de organisatie aan. Je ontvangt daarna automatisch een mail bij welke activiteit en organisatie je je hebt aangemeld. Verder contact loopt dan direct tussen de vrijwilligers en de organisaties en niet via het Oranje Fonds.

Komt mijn organisatie in aanmerking voor een financiële bijdrage?

Op www.nldoet.nl, vind je onderaan de homepage een pagina die gaat over de financiële bijdrage en de voorwaarden. Heb je hier vragen over, dan kun je  contact opnemen met het NLdoet-team via 0900-4488448 of via e-mail: nldoet@oranjefonds.nl.